Se vores "rigtige hjemmeside" www.captaincook.dk

Se også vores "rigtige hjemmeside" www.captaincook.dk
www.captaincook.dk og sejlplanen her: http://captaincook.dk/sejlruten

tirsdag den 28. juni 2011

Brisbane River

Så kom den endelig – ORBIT var endnu engang blevet forsinket og jeg måtte vente endnu en dag på Motellet med jævnlige ture langs molen hvor jeg også slog mig ned på en bænk med en god bog. Men pludselig kunne jeg se den da jeg løftede blikket fra bogen. Det var en rigtig god fornemmelse at kunne genkende den og se Ken og hans tre besætningsmedlemmer Kåre , Sune og Anne Sofie vinke ind på kajen.

 

De var såmænd også meget glade for at komme i land idet det havde været en lang og til tider hård tur imod vind og bølger. Det blev til en hyggelig landlov og det blev sent inden vi var tilbage på båden. Ken har lavet en ” to do liste” og den er stor hvilket jo bare gør at ORBIT bliver tjekket i alle ender og kanter.

 

I dag sejlede vi ud mod indsejlingen af floden for at lægge til ved Brisbane Rivergate hvor vi har bedre muligheder for mekanikere, sejlmagere mv. der vil sørger for at båden gennemgås og tjekkes.

Det var dejligt at stå ved roret i solopgangen for første gang på Orbit og sejle  de 10 sømil hen til Rivergate Marina.

 

Her er der flere muligheder også for bad og tøjvask, hvilket der ikke er ved Dockside Marina, der ikke er kommet sig helt over oversvømmelserne i foråret.

 

Vi vender dog tilbage til Dockside inden på torsdag idet vi her skal tage imod Barbara, Svend, Henning, Nich og Thomas der skal blive den første ” Captain Cook” besætning på togtet.

 

Charlie

2 kommentarer:

SD sagde ...

Hej Charlie
Vi,Barbara,Nich og jeg er pt. I Bangkok på vej til Brisbane om 2 timer. Vi glæder os til at se jer. Vi er indlogeret på Dockside marina apartment hotel lige ved Docksite marina.
Mvh
Svend

Heine Kjærsig sagde ...

Hej med jer

Det er med forventningens glæde vi læser disse indlæg fra Charlie og de første besætningsmedlemmer på turen.
Vi glæder os meget.
Rigtig god tur-

Kh. Kirsten og Heine